1. ročník memoriálu Josefa Žahoura, Veselí nad Lužnicí - 30. září 2000
       Z průběhu 1. ročníku našeho memoriálu vznikla celá řada fotek. Některé z nich naleznete v této části naší fotogalerie.
Foto A Při startu vidíte zachyceno na fotografii soutěžní družstvo žen našeho sboru.

Foto B Foto C Na svůj pokus se připravuje družstvo mužů A.

Foto D Foto E Foto F A tady už je áčko při svém pokusu. Na prostředním snímku kritická součást, rozdělovač, který tentokrát nevyšel podle představ.

Foto G Foto H Foto I Družstvu B mužů také ne vše vyšlo tak, jak má, přesto byli tito vesměs nováčci z našich družstev mužů nejúspěšnější.

Foto R Foto S Foto T Na start se připravuje družstvo důvěrně zvané Old Boys, složené s těch relativně starších členů našeho sboru, kteří se opět po roce sešli a bez tréninku si zavzpomínali na staré časy.

Foto U Foto V A tady už je po startu. Klasický způsob provedení tentokrát nevyšel podle představ a nepodařilo se včas natáhnout útočné vedení.

Foto J Foto K Foto L Většina členů našich soutěžních družstev s sebou na tréninky vodí své ratolesti. A tak vznikl nápad, že by tito potomci také mohli předvést, zda se přitom něco přiučili. A byl z toho největší zážitek celého příjemného hasičského dne. Družstvo s věkovým průměrem 6,5 roku sklidilo zaslouženě největší ovace velkého množství diváků. Na prvním snímku jsou zleva seřazeni takto: Michal Hruška, Kateřina Urbanová, Radek Benda, Filip Jakeš, Patrik Fukal a Karolínka Macková.

Foto M Foto O Foto Q Pro večerní posezení našeho sboru byla tentokrát reservována celá pivnice Arabela. A jak vidíte, bylo to věru nutné. Mohutné oslavy vypukly zejména v souvislosti s úspěchem našeho družstva žen, ale myslím, že ani soutěžící pánové se neměli zač stydět. No a celý sbor jako celek mohl slavit velice úspěšné zvládnutí organizace celé akce, nad kterou vyjádřili uspokojení účastníci ze všech zúčastněných sborů.

Foto N Foto P K úspěšnému průběhu večera, který byl plný nejen hudby, zpěvu a šampaňského, svým dílem přispěli i pánové Svobodný a Kaisler, kteří nám vyhrávali na harmoniku a bicí. Zpěváků, kteří se k nim přidali, bylo skutečně dost.

Rubrika: Fotogalerie, Aktualizace: 29.3.2001; 17:29:23   -Začátek stránky-   -Zpět-