5. ročník memoriálu Josefa Tupého, Zhoř u Tábora - 23. září 2000
       V sobotu 23. září 2000 se dvě soutěžní družstva Sboru dobrovolných hasičů Veselí nad Lužnicí zúčastnila 5. ročníku memoriálu Josefa Tupého ve Zhoři u Tábora, soutěže v požárním útoku. Zde si můžete prohlédnout některé fotografie z této akce.
Foto A Foto B Obě naše družstva při čekání a začátek soutěže.

Foto C A toto je zcela unikátní fotografie. Poprvé v historii našeho sboru se soutěže účastní družstvo žen. Na snímku jsou v horní řadě zleva Eva Urbanová, Eva Březinová, Alena Urbanová a Marcela Macková. V dolní řadě zleva Martina Jakešová, Iveta Bendová a Marcela Jakešová.

Foto D Foto E Foto F Přípravy na soutěžní pokus žen a jeho závěr jsou zachyceny na následujících fotkách. Napoprvé to, bohužel, ne zcela vyšlo, ale své jistě udělal tréma. Příště to snad bude lepší.

Foto G Foto H Zde vidíte přípravy dalšího nově tvořeného družstva, družstva mužů B. Tentokrát jsou ještě doplněni dvěma borci z áčka, jelikož někteří museli do zaměstnání.

Foto I Foto J Družstvo je připraveno a absolvuje svůj soutěžní pokus. Napoprvé to vůbec nebylo špatné. Čtrnácté místo v tak nabité konkurenci lze považovat za úspěch.

Foto K Foto L Při vyhlášení výsledků mohli být velitelé soutěžních družstev docela spokojeni.

Foto M Foto N Dobrá nálada se přenesla i do závěrečného tradičního posezení v naší domovské hospůdce Arabela, kde jsme v družné náladě a za zpěvu písní oslavili dosažené výsledky.

Rubrika: Fotogalerie, Aktualizace: 4.3.2001; 13:53:22   -Začátek stránky-   -Zpět-