0.ročník memoriálu Františka Koutenského, Čenkov u Malšic - 19. srpna 2000
       Čenkovští dobrovolní hasiči připravili 0. ročník memoriálu Františka Koutenského - soutěže v požárním útoku. Rozhodli jsme se oplatit jim jejich loňskou účast na našem memoriálu a vyrazili jsme tak po delší době na pohárovou soutěž.
Foto A Celý den bylo obrovské horko a tak není divu, že prvním cílem výpravy, poté co jsme dorazili na místo, byl stánek s občerstvením.

Foto B Foto C Pak následovalo převlečení do pracovního a nástup soutěžních družstev. Z našeho sboru se zúčastnilo družstvo mužů A

Foto D Foto E Foto F A tady jsou zachyceny asi nejhorší okamžiky soutěže - čekání na traktor s vodou. Jediný stín v celém okolí poskytovala vodárenské věž, ovšem ten byl ihned obsazen a tak jsme polehávali okolo naší Avie a pozorovali krásná "panoramata", kterých se nabízela celá řada.

Foto G Foto H A tady už jsou snímky z našeho soutěžního pokusu. Dělali jsme útok tímto způsobem poprvé, ale přesto nám celkem vyšel. Asi klíčovým okamžikem, který nás připravil o lepší umístnění a je zachycen na druhém snímku, bylo to, že levý proud utekl rozdělovači a také to, že jsme neměli zcela natažené dopravní vedení.

Foto I Foto J Poté jsme se přesunuli do vesnice k hospodě, kde jsme čekali na spočítání výsledků.

Foto K Foto L No a pak již nastalo vyhlášení vítězů. Zaznamenali jsme velký úspěch - třetí místo.

Foto M Foto N Po příjezdu domů, pověšení hadic na sušák a ošetření a uklizení techniky následoval přesun do již tradičního prostředí v restauraci Arabela.

Foto O Foto P Někteří soutěžící, konkrétně Karas, si, kromě jiného, doplňovali hladinu stopových prvků v organismu pojídáním jogurtů. Naproti tomu Kája, který byl jednomyslně pro dnešní den jmenován řidičem, si doplňoval hladinu popíjením alkoholických nápojů. Od každého účastníka výpravy dostal jednoho panáčka(pokaždé jinou značku).

Foto Q Foto R No a když jsme tak v družné a veselé náladě vše probrali, byl večer pryč a protože se také zavíralo, nezbývalo než zaplatit a odebrat se domů či do jiného zařízení, poskytujícího i v pozdní noční hodinu svlažení vyprahlých hrdel, to podle toho v jaké kdo byl kondici.

Rubrika: Fotogalerie, Aktualizace: 4.3.2001; 13:53:22   -Začátek stránky-   -Zpět-