Trénink soutěžních družstev - 5.8.2000
      Přípravy na 1. ročník memoriálu Josefa Žahoura vrcholí. A tak jsme vyjeli na trénink všech tří momentálně fungujících soutěžních družstev našeho sboru. Sice jsme z důvodu absence některých členů nebyli kompletní(zaměstnání), ale i tak každý mančaft zvládl minimálně dvakrát celý útok a spoustu dílčích nácviků.
Foto A Foto B Foto C Příprava základny pro soutěžní družstvo žen. Druhý trénink tohoto družstva, tentokrát jsou však poprvé kompletní. Připravují se v tomto složení: strojník - Eva Urbanová, koš - Marcela Jakešová, savice - Marcela Macková a Martina Jakešová, rozdělovač - Eva Březinová, pravý proud - Alena Urbanová, levý proud - Iveta Bendová.

Foto D Foto E Foto F Foto G START! A už to jede. Při prvním pokusu jsem fotil přívodní vedení, při druhém zase start dopravního a útočného vedení. Celkem to holkám jde, což?

Foto H Foto I A je hotovo. Průběh je třeba řádně prodiskutovat nejen s kolegyněmi, ale i se spoustou ratolestí, které jsou rovněž přítomny.

Foto J Foto K A tady už si základnu připravuje družstvo mužů A. Na memoriál trénují v tomto složení: strojník - Roman Urban, koš - Karel Fukal, savice - Sláva Březina, dopravní vedení - Milan Urban, rozdělovač - Jiří Jakeš, pravý proud - Roman Jedlička, levý proud - Radek Benda.

Foto L Foto M Foto N A tady zase je zkombinováno několik záběrů z obou pokusů. Letos jsme se konečně dopracovali k novému stylu útoku(nalévání) a tak se zažívají nové postupy.

Foto O No a tady je na startu dužstvo mužů B. Zatím není zcela jisté, že toto družstvo bude startovat, chybí ještě jeden člen aby bylo kompletní. Také není příliš jasné, kdo co bude dělat. Ovšem vše také zaleží na tom, zda se dají dohromady staří pánové našeho sboru. Pokud ne, bude možné béčko vhodně doplnit o některé z nich.

Rubrika: Fotogalerie, Aktualizace: 4.3.2001; 13:53:22   -Začátek stránky-   -Zpět-