0. ročník memoriálu Josefa Žahoura v požárním útoku - 2. října 1999
Foto A V sobotu 2.10.1999 to vše vypuklo po deváté hodině. Z hasičárny dovést nářadí, vyměřit trasu, připravit posezení pro zapisovatele a pak ...

Foto B ... zkontrolovat, zda je rovněž připraven stánek s občerstvením, ve kterém již fungují manželé Kartákovi.

Foto C Pak už nezbývalo nic jiného než si odskočit na oběd a po něm se opět sejít.

Foto D Foto E Foto F A tady už je na startu družstvo domácích - SDH Veselí nad Lužnicí mladší ve složení Radek Benda, Roman Jedlička, Jiří Jakeš, Roman Urban, Milan Urban, Jaroslav Březina ml. a Karel Fukal. Celkem povedený útok a výsledný čas 49,2 s.

Foto G Jako druzí jsou na startu jedni z favoritů, družstvo SDH Borkovice. Tuto roli potvrzují časem 45,8 s.

Foto H Dalším startujícím družstvem jsou první smolaři soutěže, družstvo SDH Horusice. Bohužel se jim nepovedlo správně vytvořit přívodní vedení a tak byl výsledkem neplatný pokus.

Foto I SDH Zlukov nastoupil na start jako čtvrtý. Se třemi nováčky v sestavě dosáhl času 63,6 s.

Foto J Dalším z favoritů na startu je SDH Sviny. Zavřený benzín na stroji je však připravil o velice slušný čas - takže bohužel další nesplnění disciplíny.

Foto K Velká neznáma soutěže, jediné družstvo mimo náš okrsek - SDH Čeňkov u Malšic. Předvedli výborný výkon - 45,8 s a vyrovnaný nejlepší čas.

Foto L SDH Dráchov v silně kombinovaném složení nastoupil jako předposlední. Předvedli průměrný výkon a čas 62,6 s.

Foto M Foto N Zlatý hřeb a současně největší překvapení odpoledne - družstvo starších mužů domácího SDH Veselí nad Lužnicí. Sešli se po asi šesti letech a bez jakéhokoliv tréninku dosáhli slušného času 62,0 s. Družstvo nastoupilo ve složení Roman Hohejl, Stanislav Kaisler, Jaroslav Klípa, Václav Urban, Bohumil Kobliška, Zdeněk Pícha a Jaroslav Březina st. .

Foto O Pak už zbývalo jen vše zase sbalit ...

Foto P ... vyhlásit výsledky ...

Foto Q Foto R Foto S Foto T ... a protože bylo opravdu nádherné počasí nebylo kam chvátat a tak se povídalo v okolí stánku. Až teprve když došlo pivo ...

Foto U Foto V Foto W ... jsme se přesunuli do příjemného prostředí pivnice Arabela, kde jsme úspěšný den zakončili.

Rubrika: Fotogalerie, Aktualizace: 4.3.2001; 13:53:23   -Začátek stránky-   -Zpět-