28.11.2008 - Výroční valná hromada SDH Veselí n.L.

V klubovně hasičské zbrojnice se v pátek 28.11.2008 sešlo jednání Výroční valné hromady Sboru dobrovolných hasičů Veselí nad Lužnicí.

    PROGRAM:
  1. Zahájení
  2. Volba návrhové komise
  3. Zpráva Výboru o činnosti SDH v roce 2008
  4. Zpráva pokladníka SDH za rok 2008
  5. Zpráva Kontrolní a revizní rady SDH za rok 2008
  6. Plán činnosti na rok 2009
  7. Změny ve výboru SDH
  8. Vyznamenání členů SDH
  9. Schválení výše členských příspěvků na rok 2009
  10. Volba delegátů na VVH okrsku 23.1.2009
  11. Diskuse
  12. Usnesení, závěr
  13. Občerstvení, volná zábava
       Jednání zahájil starosta SDH pan Stanislav Kaisler přivítáním starosty Města Veselí n.L. pana Jaromíra Nováka, všech přítomných členů SDH. Konstatoval, že dle presenční listiny je přítomno 40, omluveno 5 a nepřítomno rovněž 5 členů SDH a Valná hromada je tak usnášeníschopná. Do návrhové komise byli zvoleni pánové Petr Čížek a Jiří Janák.
       Velitel SDH pan Jaroslav Březina ml. předložil Zprávu o činnosti od minulé valné hromady, hospodář pan Roman Jedlička Zprávu pokladní a předseda KRR pan Jaroslav Březina Zprávu kontrolní a revizní rady Sboru. S plánem činnosti na rok 2009 seznámil přítomné starosta SDH.
       Paní Eva Březinová požádala o uvolnění z funkce člena výboru SDH, naopak v souvislosti se zahájením činnosti kolektivu mladých hasičů bylo navrženo, aby se členy výboru stali pánové Petr Čížek a Karel Horváth. Návrh byl Valnou hromadou schválen.
       Z rukou starosty SDH, velitele SDH a starosty města poté převzali Medaili Za věrnost 40 let pánové Václav Urban a Zdeněk Pícha a Medaili Za věrnost 60 let pan František Klouda.
       Valná Hromada rozhodla, že výše členských příspěvků na rok 2009 zůstane stejná jako v roce stávajícím, tedy 150,- Kč, s tím, že členové starší 70 let jsou od placení členského příspěvku osvobozeni.
       Zástupci našeho SDH na Výroční valné hromadě okrsku Veselí nad Lužnicí, která se uskuteční 23.1.2009 byli zvolení pánové Stanislav Kaisler, Roman Jedlička, Karel Fukal a Jaroslav Březina ml.
       V diskusi starosta města pan Novák informoval přítomným poděkoval za práci v minulém období a konstatoval, že spolupráci mezi městem a Sborem dobrovolných hasičů si udržuje výbornou úroveň. Přislíbil jakoukoliv pomoc při řešení aktuálních problémů. Starosta SDH pan Kaisler informoval, že stejně jako v předchozích letech bude vytvořen kalendář na příští rok z fotografií z činnosti SDH a také budou vytvořena DVD s fotografiemi a videi z činnosti za uplynulý rok, zájemci mohou vyplnit objednávky, které jim byli předány. Stejným způsobem je možné si objednat i lístky na Ples města, který se bude konat v sobotu 17.ledna 2009. Bude rovněž zjišťován předběžný zájem o zakoupení triček kšiltovek s logem našeho sboru, jejichž nákup bude realizován v příštím roce.
       Na závěr oficiální části předseda návrhové komise pan Čížek přednesl návrh na usnesení, které bylo následně schváleno.

Několik fotografií z Valné hromady se nachází v naší Fotogalerii.

Dokumenty ke stažení:
Zpráva o činnosti
Zpráva pokladní
Zpráva Kontrolní a revizní rady
Plán činnosti na příští rok
Usnesení

Rubrika: Co se děje, Aktualizace: 2.12.2008; 21:23:47   -Začátek stránky-   -Zpět-