6.9.2008 - Bagr Tour 2008
Firma Zemní práce František Podlaha uspořádala ve dnech 6. a 7. září ve Veselí nad Lužnicí akci Bagr Tour 2008. Na jejím organizačním zabezpečení se významně podíleli také členové našeho Sboru dobrovolných hasičů.

V pozvánce na tuto akci si můžete přečíst tato slova: "Zveme Vás všechny, kdo máte rádi ty naše bagrovací a "hrabací" stroje . Podiskutujeme, zabagrujem si a vyzkoušíme, jak ty naše stroje fungují a co na nich kdo dokáže. Zároveň si zájemci budou moci vyzkoušet jak práci na bagrech, tak jízdu na nákladních automobilech TATRA. Občerstvení v pivních stanech a hudební produkce je zajištěna. Těšíme se na Vás."

A jak organizátor akci, na jejímž pořádání se nemalou měrou podíleli členové našeho SDH, hodnotí?: "Co říci na začátek hodnocení celé Bagr Tour 2008. Zúčastněné firmy byly skvěle připravené, pojaly svoji účast s maximální odpovědností a profesionalitou. Bylo fascinující sledovat nepřestávající činnost strojů, ve které obsluhující ukázali, vše, co lze s těmito stroji dokázat.Některé prvky byly skutečně na úrovni.Také jim patří dík za to, že stroje si mohli vyzkoušet i zúčastnění diváci. Zábavný a soutěžní program určitě svoji pestrostí a úrovní zaujal a divákům, hlavně těm nejmenším, se určitě líbil.K tomu skvělí diváci a v neposlední řadě krásné počasí, bez kterého by to určitě nebylo to pravé. K výborné atmosféře a plynulosti přispěl nemalou měrou i moderátor pořadu, "rosničkář" Novy, Michal Jančařík. Jeho moderování bylo bezprostřední, na profesionální úrovni, plně zapadající do dění Bagr Tour 2008. Určitě bude osloven moderovat i příští ročník Bagr Tour. Toť zatím vše."

Několik fotografií ze soutěže najdete ve Fotogalerii.

Rubrika: Co se děje, Aktualizace: 14.9.2008; 8:33:29   -Začátek stránky-   -Zpět-