17.5.2008 - Okrskové kolo soutěže v požárním sportu, Mažice
Za krásného slunečného počasí se na start okrskového kola soutěže v požárním sportu, které se konalo 17.5.2008 v Mažicích, postavilo 21 soutěžních družstev okrsku Veselí nad Lužnicí.

Dobrovolní hasiči z Mažic v letošním roce slaví 110. výročí založení svého sboru a na výborně připravené soutěži přivítali 178 soutěžících hasičů. Své reprezentanty vyslalo 12 Sborů dobrovolných hasičů, na soutěži chyběli zástupci Valu a Žíšova.

Soutěžilo se ve čtyřech kategoriích. Nejpočetněji obsazena byla kategorie mladších mužů, kde se zúčastnilo 14 družstev. Kategorie starších mužů (nad 35 let) měla na startu 4 týmy. V mladších ženách bojovali 2 kolektivy a družstvo starších žen (nad 30 let) bylo jedno. V celkovém pořadí se sčítají tři nejlepší časy z běhu na 100 m s překážkami jednotlivců a čas z požárního útoku.

Náš Sbor dobrovolných hasičů Veselí nad Lužnicí postavil na start čtyři soutěžní družstva, která dokázala přivést dva poháry za vítězství a jedno druhé místo. Kdo se o tyto úspěchy zasloužil, tedy to, v jakém složení družstva nastoupila, najdete zde.

Podrobné výsledky soutěže:
      - celkové výsledky
      - požární útok
      - běh na 100 m s překážkami - družstva
      - běh na 100 m s překážkami - jednotlivci


Podrobné výsledky soutěže ve formátu Word ke stažení zde (zip 336 kB).

Několik obrázků ze soutěže najdete ve Fotogalerii.

Rubrika: Co se děje, Aktualizace: 18.5.2008; 15:31:37   -Začátek stránky-   -Zpět-