24.11.2006 - Výroční valná hromada SDH Veselí n.L.

V klubovně hasičské zbrojnice se v pátek 24.11.2006 sešlo jednání Výroční valné hromady Sboru dobrovolných hasičů Veselí nad Lužnicí.

    PROGRAM:
  1. Zahájení
  2. Volba návrhové komise
  3. Zpráva o činnosti SDH v roce 2006
  4. Zpráva pokladníka SDH za rok 2006
  5. Zpráva Kontrolní a revizní komise SDH za rok 2006
  6. Plán činnosti na rok 2007
  7. Určení výše členských přípěvků na rok 2007
  8. Vyznamenání členů SDH
  9. Diskuse
  10. Usnesení, závěr
  11. Občerstvení, volná zábava
       Jednání zahájil starosta SDH pan Stanislav Kaisler přivítáním hostů - starosty Města Veselí n.L. pana Jaromíra Nováka, velitele odboru represe HZS jihočeského kraje, územního odboru Tábor, pana Jana Pípala a místostarosty SHČMS, okrsku Veselí n.L. pana Miloslava Petáka a přivítáním všech přítomných. Do návrhové komise byli zvoleni pan Petr Šimonovič a paní Macková Marcela.
       Velitel SDH pan Jaroslav Březina ml. předložil Zprávu o činnosti od minulé valné hromady, hospodář pan Roman Jedlička Zprávu pokladní a předseda Kontrolní a revizní rady pan Březina Jaroslav Zprávu kontrolní a revizní rady Sboru. S plánem činnosti na rok 2007 seznámil přítomné starosta SDH.
       Po krátké diskuzi byla schválena výše členských příspěvků na rok 2006 ve výši 150,- Kč pro dospělé členy, 60,- Kč pro mladé členy. Členové starší 70 let členské příspěvky platit nemusí.
       Z rukou starosty SDH a hostí poté převzali Medaili za věrnost - 10 let pánové Fukal Karel a Záhora Jaroslav. Medaile za věrnost - 50 let náleží panu Jaroslavu Marešovi, kterému bude vzhledem k nepřítomnosti předána později. Čestné uznání OSH obrdželi pánové René Boháč, Karel Horváth a František Zimmel. Velitel našeho SDH i Zásahové jednotky SDH města pan Jaroslav Březina ml. pak byl za svou činnost oceněn Medailí Za zásluhy. Blahopřání ke svým pětasedmdesátinám pak od všech přítomných převzal dlouholetý člen pan František Klouda.
       Diskuse se zaměřila zejména na otázky okolo dalšího setrvání Domu dětí a mládeže v budově hasičské zbrojnice, kdy pan Novák odpovídal na otázky jednotlivých členů Sboru. Všichni tři hosté poté vyjádřili poděkování za činost Sboru v uplynulém období. Na závěr oficiální části jednání pak bylo schváleno usnesení.

Několik fotografií z Valné hromady se nachází v naší Fotogalerii.

Dokumenty ke stažení:
Zpráva o činnosti
Zpráva pokladní
Zpráva Kontrolní a revizní rady
Plán činnosti na rok 2006
Usnesení

Rubrika: Co se děje, Aktualizace: 25.12.2006; 7:16:54   -Začátek stránky-   -Zpět-