II.kolo soutěže v požárním sportu dobrovolných hasičů, okrese Tábor
sobota 19.června 2004, Soběslav
         Na tradičním místě na škvárovém hřišti na plovárně v Soběslavi se v sobotu 19.června 2004 sešli nejlepší soutěžní družstva okresu Tábor na II.kole soutěže v požárním sportu dobrovolných hasičů.
         V kategorii mužů si v neuvěřitelně vyrovnaném souboji vítězství a tím i postup do krajského kola soutěže vybojovali hasiči z Nemyšle o pouhých 11 setin před družstvem ze Zhoře u Tábora. Mezi ženami překvapivě zvítězilo družstvo Dvorce a na druhé místo odsunulo hasičky ze Zhoře u Mladé Vožice, obhájkyně prvenství z loňské krajské soutěže. Na té letošní, která se koná 26.června Milevsku, tak budou náš okres reprezentovat tato dvě družstva.
         Z našeho okrsku Veselí nad Lužnicí se právo účasti vybojovali družstva mužů Dráchova a Svinů. Svinenští však svou účast z důvodu zranění odvolali. Dráchovští se v konkurenci nejlepších družstev okresu rozhodně neztratili a velmi vyrovnanými výkony obsadili výbornou jedenáctou příčku o jedinou setinu za první desítkou.
         Na uspořádání soutěže se podílel i náš Sbor dobrovolných hasičů Veselí nad Lužnicí, když jsme s CAS-8 Avia a plovoucím čerpadlem Niagara zajišťovali doplňování vody při požárních útocích.

         Do celkových výsledků se sčítá čas požárního útoku, čas lepší štafety 4 x 100 m a čtyři časy z běhu na 100 m s překážkami.

Výsledky kategorie MUŽI celkem, požární útok, štafeta 4x100 m, běh na 100 m s překážkami.
Výsledky kategorie ŽENY: celkem, požární útok, štafeta 4x100 m, běh na 100 m s překážkami.

Rubrika: Co se děje, Aktualizace: 29.6.2004; 16:24:14   -Začátek stránky-   -Zpět-