Výroční valná hromada SDH Veselí nad Lužnicí - 28. listopadu 2003

           Výroční valná hromada Sboru dobrovolných hasičů ve Veselí nad Lužnicí se uskutečnila v pátek 28.listopadu 2003 v klubovně hasičské zbrojnice. Na úvod starosta SDH pan Stanislav Kaisler přivítal hosta, velitele odboru represe územního odboru HZS Jihočeského kraje v Táboře pana Jana Pípala. Kvůli jinému jednání trochu později dorazil i zástupce starosty okrsku Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Veselí nad Lužnicí pana Miloslava Petáka. Bohužel se nedostavil žádný z pozvaných zástupců Města Veselí nad Lužnicí.
           Zprávu o činnosti za uplynulý rok, ve které shrnul výsledky činnosti od minulé valné hromady přednesl velitel SDH a JSDHO pan Jaroslav Březina. Zprávu Kontrolní a revizní rady SDH předložil její předseda pan Josef Srnec. Starosta SDH pak představil návrh Plánu činnosti SDH na rok 2004. V diskusi, která následovala, se členové zajímali zejména o dopady vyhlášky 352/2003 o zdravotních prohlídkách. Také byli seznámeni s výsledky jednání velitele JSDHO s vedením města o rozpočtu zásahových jednotek na příští rok a také o stavu jednání o možnosti koupě nové cisterny pro zásahovou jednotku.
           Na závěr oficiální části jednání Valná hromada schválila Usnesení. Pak již následovalo občerstvení a volná zábava, která se protáhla v případě těch nejvytrvalejších do pozdních nočních hodin.

Několik fotografií z Valné hromady si můžete prohlédnout ve Fotogalerii našeho webu.


Rubrika: Co se děje, Aktualizace: 5.12.2003; 17:34:50   -Začátek stránky-   -Zpět-