Soutěž v požárním útoku O pohár SDH Dvorce - 19.července 2003

        Soutěže O pohár SDH Dvorce na hřišti v Tučapech, která byla zařazena do seriálu Jihočeské hasičské ligy, se zúčastnila družstva mužů i žen našeho SDH. Za krásného počasí na start postavilo 56 družstev z celého jihočeského kraje i dalších oblastí. Vzhledem ke kvalitě přihlášených družstev jsme si nemohli dělat šance na přední umístnění a jako interní cíl pro obě družstva jsme si stanovili nemít čas dvakrát horší než vítěz. To se podařilo splnit oběma družstvům.

        Jako první se na start postavilo družstvo mužů. Předvedlo útok v rámci svých současných možností, rozhodně nezklamalo a výsledný čas 32,33 s patří na naše poměry spíše k těm lepším. V celkovém pořadí to stačilo na 26. místo.

        Družstvo žen startovalo za chvilku. Holkám se pokus velice vydařil, bylo vidět, že vše klaplo perfektně. Ovšem po pohledu na časomíru, která se zastavila na čase 10,44 s, bylo jasné, že došlo k poruše a holky musely pokus opakovat ještě jednou na závěr startovního pole. Při druhém pokusu však selhala technika znovu, tentokrát alespoň pořadatelé stačili holky zastavit dříve než roztáhly celý předek. Na třetí pokus sehrála nervozita své a došlo k předčasnému startu. Až na počtvrté se vše podařilo, sice to nebylo tak perfektní jako v prvním pokusu, přesto je čas 32,81 s jejich rekordem, který znamenal 9. příčku ve výsledkové listině.

        Další informace k soutěži, včetně kompletní výsledkové listiny, najdete na stránkách Jihočeské hasičské ligy, obrázky dokumentující naši účast najdete také v naší Fotogalerii.


Rubrika: Co se děje, Aktualizace: 20.7.2003; 22:18:27   -Začátek stránky-   -Zpět-