Lidé svatého Floriána - příloha Táborských listů
   Regionální deník Táborské listy připravuje k vydání přílohu "Lidé svatého Floriána". O tom jak vše probíhá a dopadne můžete sledovat na této stránce.
12.4.2001 Schůzky se bohužel nikdo z našeho sboru nemohl zúčastnit, ovšem asi žádná škoda. V podstatě šlo o to, že sbor, který by chtěl být v příloze zvěčněn, by si musel sehnat sponzora, který to zaplatí. Myslím si však, že shánět peníze nato, aby se o nás psalo v novinách, je zbytečná ztráta času a energie. Shánět peníze je problém i na důležitější věci. Považuji tedy tuto záležitost za uzavřenou.
6.4.2001 Dnes náš sbor obdržel tento dopis:
   Na základě našeho dopisu, který Vás předběžně informoval o připravované příloze "Lidé svatého Floriána" si Vás dovolujeme pozvat na setkání SDH se zástupci Táborských listů ( šéfredaktorem Františkem Lippplem a inzertními poradci Kateřinou Nimrichtrovou a Pavlem Němečkem). Setkání se uskuteční 12.4. v 18.00 v Hasičské zbrojnici v Tyršově ulici v Soběslavi. Předmětem setkání budou informace o prezentaci SDH okresu Tábor. Těšíme se nashledanou s Vámi popřípadě jiným zástupcem Vašeho sboru.
S pozdravem Kateřina Nimrichtrová a Pavel Němeček

Rubrika: Co se děje, Aktualizace: 22.4.2001; 20:24:20   -Začátek stránky-   -Zpět-